Cursuri tatuaj cosmetic


desprenoi

1st
Te inscrii

2st
Urmezi cursul

3st
Obtii diploma

4st
Esti angajat


Cursuri tatuaj cosmetic

Durata curs

5 ore

Va puteti inscrie oricand

Tarif: 1050 lei 890 lei

15% REDUCERE la taxa de curs

Cursuri tatuaj cosmetic sprancene, tatuaj complet sprancene, cursuri machiaj semipermanent sprancene.

Programare individuala

Acte necesare inscriere

Copie CI

Conditii de plata

La inscriere

Contact rapid

0733.649.387

Detalii curs tatuaj cosmetic


  • 1 Machiajul semipermanent reprezinta o forma a artei tatuajului. Din punct de vedere tehnic, tatuajul cosmetic este considerat „semipermanent” deoarece culoarea introdusa in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere.
  • 2 Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita retusare.
  • 3 Tehnica speciala pentru obtinerea unui tatuaj cosmetic mai este cunoscuta si ca “micro-pigmentare” sau “implant micro-pigmentar”.
  • 4 Aceasta metoda este realizata cu pigmenti de unica folosinta si de o calitate compatibila cu natura umana, realizati exclusiv pe baza de apa sau ulei, in conformitate cu toate studiile necesare de dermatologie.
  • 5 Scopul machiajului semipermanent este acela de a sublinia si evidentia frumusetea naturala a oricarei femei (prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze).
  • 6 Cursurile de tatuaj semipermanent pentru sprancene sunt accesibile oricarei persoane care detine notiuni de estetica dintre care cele mai importante sunt pensatul si tehnica pensatului.
  • 7 Cursul se desfasoara timp de 5 ore sub atenta indrumare a unui specialist estetician. Suport de curs si materiale incluse. Se lucreaza cu aparatura scolii.

 

Cursul de tatuaj cosmetic este acreditat de: